Сезонът на погребенията E-Book


Сезонът на погребенията - Иван Голев pdf epub

PRICE: FREE

ИНФОРМАЦИЯ

ЕЗИК: АНГЛИЙСКИ
ИСТОРИЯ: 2016
ПИСАТЕЛ: Иван Голев
ISBN: 9789540740737
ФОРМАТ: PDF EPUB MOBI TXT
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 12,19

ОБЯСНЕНИЕ:

Нека заглавието на тази книга не Ви стряска. Това не е тягостен роман, чийто сюжет се развива на прага на отвъдния свят. Нито печална равносметка на житейски път, стигнал до безизходица. Който е прочел първите две книги от трилогията, романите "Дани" и "Брокат и парцали", знае, че героите на Иван Голев са всичко друго, но не и отчаяни хора. Тъкмо обратното, животът около тях и в тях кипи, обзети са от страсти, а съдбата ги води през често пъти горчивите, но винаги поучителни лабиринти на любовта и пречистването.

...ръчаха да се отлагат погребенията ... Четете в "Марица": Дойде сезонът на вулканизаторите ... . В Италия, която беше сериозно засегната от избухването на китайския вирус, погребенията са строго забранени. Непознатата Маргарита Серафимова, чиято дебютна книга беше представена тази вечер, е добре познатата на юристи и правозащитници директорка на Правната програма на Българския Хелзинкски комитет Маргарита Илиева. Настъпи сезонът на отравянията с ... "Сезонът на погребенията" вече е между нас ... . Настъпи сезонът на отравянията с гъби ... Но на корема трябва да поставите горещ компрес.
- При отслабнала сърдечна дейност се препоръчва силно кафе.
- Може да се пие студена вода и ... 1. Защо фалира най-голямата туристическа компания "Астрал холидейз" Фалиралият гигант Томас Кук "взе главата" на най-голямата туристическа компания в стр... Фараонът например е Златен ястреб, хазната е Дом на среброто, военните времена са сезонът на хиената, царският дворец е Дом на милион години, културните и научните центрове към по-големите ... Да живееш охолно и да те изпратят екстравагантно. За мнозина от богатите и влиятелните, погребенията се превръщат в последна възможност да демонстрират огромното си богатство, конкурирайки се със сватбите и ......