Най-хубавото място на света е точно тук - луксозно издание E-Book


Най-хубавото място на света е точно тук - луксозно издание - Франсеск Миралес и Каре Сантос pdf epub

PRICE: FREE

ИНФОРМАЦИЯ

ЕЗИК: АНГЛИЙСКИ
ИСТОРИЯ: 2018
ПИСАТЕЛ: Франсеск Миралес и Каре Сантос
ISBN: 9786197494013
ФОРМАТ: PDF EPUB MOBI TXT
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 7,57

ОБЯСНЕНИЕ:

Ирис е на трийсет и шест години и след ужасен инцидент, целият свят изглежда губи смисъла си. Съкрушена от болезнени спомени, през един сив и студен следобед тя обмисля да направи нещо непоправимо, когато пред погледа ѝ изниква непозната гледка. „Най-доброто място на света е точно тук“ е странно име за кафене. Макар често да минава по тази улица, Ирис никога не е виждала подобно място. Шест вълшебни маси и чаша топъл шоколад я сближават с италианеца Лука – тайнствен мъж, който сякаш знае всичко за нея. Скрити послания и любов, която идва неочаквано, правят шестте дни в кафенето необикновени и белязват живота на Ирис завинаги. Но внезапното изчезване на Лука на седмия ден от тяхното запознанство отваря кутията на дълбоко скрити тайни. Следите по пътя към мистериозния мъж водят Ирис към шокиращи изненади, след които животът ѝ вече няма да бъде същият. Истинска духовна и психологическа терапия за справянето с лудостта на нашето общество. - Psychologies Точно така става с миналото: то е навсякъде, но не го виждаме. Затова не успяваме да се отърсим от него с лекота. Ние сме като кораб, останал неподвижен, защото котвата му е заседнала в дълбините. Това, разбира се, не означава, че не можем да я изтръгнем оттам и да продължим да плаваме по пътя си.

...оклуци и мизерия. Винаги съм се чудел как там на всеки детайл се обръща подобаващо внимание, докато ние тук и към сериозните неща подхождаме несериозно и повърхностно ... Около света • Онлайн Обяви • Цени — Bazar.bg - Страница 4 ... . Виж за к Някои от тях, които са реколта от 1982 година достигат цена от 5000 долара за бутилка.

Шампан, Франция: Шампан се намира в североизточната част на Франция и е единственото място в света ... 91. Най-хубавото място на света е точно тук от Франсеск Мир ... 《Най-хубавото място на света е точно тук》| Франсеск ... ... .

Шампан, Франция: Шампан се намира в североизточната част на Франция и е единственото място в света ... 91. Най-хубавото място на света е точно тук от Франсеск Миралес; Каре Сантос - 734 92. Емил от Льонеберя от Астрид Линдгрен - 730 93. Жени от Чарлс Буковски - 729 94. У нас Миралес е познат с романите си „Най-хубавото място на света е точно тук", „Уаби-саби" и като съавтор на книгата „Икигай. Тайните на Япония за дълъг и щастлив живот". Виж Над 【9885】 обяви за Около света с цени от 0 лв. до 11 441 600 лв. Безплатни обяви в Bazar.bg Купувай и продавай без лимити! - Страница 4 91. Най-хубавото място на света е точно тук от Франсеск Миралес; Каре Сантос - 734 92. Емил от Льонеберя от Астрид Линдгрен - 730 93. Жени от Чарлс Буковски - 729 94. Няма по-добро място за живее по света от ЕС, казва българският премиер Бойко Борисов в обширно интервю за британското издание „Гардиън", предаде БНР. В подзаглавие във вестника взелият интервюто Шон Уокър отбелязва ......