Вербувана E-Book


Вербувана - Стефани Евгениева pdf epub

PRICE: FREE

ИНФОРМАЦИЯ

ЕЗИК: АНГЛИЙСКИ
ИСТОРИЯ: 2018
ПИСАТЕЛ: Стефани Евгениева
ISBN: 9786192300258
ФОРМАТ: PDF EPUB MOBI TXT
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 12,76

ОБЯСНЕНИЕ:

„Вербувана“ е роман за всичко това и за бягството като форма на спасение. 18-годишната Оливия е впечатлена от диалозите си с Халиб, който живее в столицата на „Ислямска държава“ Ракка. Решена да се отърве от ада у дома си, тя поема към Сирия. Ала там освен неизменната бурка, я чака задължението да вербува с думите си още млади жени и да се преклони пред волята на мъж, който я малтретира… Ще успее ли Оливия, веднъж попаднала в пастта на терористичната организация, да се спаси и каква е цената за нейната наивност?

...та безизходица, в която халифатът на Ислямска държава държи двамата главни герои ... Американци разкриха връзки на Кристалина Георгиева с ... ... . „Вербувана" е роман за всичко това и за бягството като форма на спасение. 18-годишната Оливия е впечатлена от диалозите си с Халиб, който живее в столицата на „Ислямска държава" Ракка. Search products: ... „Вербувана" е роман за всичко това и за бягството като форма на спасе ... 【Вербувана】 Фабрика за книги • Цена | Ciela.com ... . Search products: ... „Вербувана" е роман за всичко това и за бягството като форма на спасение. 18-годишната Оливия е впечатлена от диалозите си с Халиб, който живее в столицата на „Ислямска държава" Ракка. След издънката огънят на страстта им започнал да гасне, докато се стигнало до закономерния финал - разлюбване, охлаждане и отчуждение.

"Вера Ганчева е била вербувана в разрез с ... You can login using your social profile. [wordpress_social_login] Вашият дистрибутор на книги Виж какво купуват клиентите на store.bg закупили "Вербувана". Поръчай своята книга от store.bg с бърза и евтина доставка до всеки адрес в България. Четящи, много съм щастлива да ви съобщя, че Вербувана ще бъде при нас преди Коледа. Преди да стигне до ... „Ислямска държава" - как името, което постоянно срещаме в медиите, всеки ден подчинява, променя, лишава от живот и свободи? Какво стои зад думите ...